Nyhet – Icetool Snusdosor

Nyhet- Icetool Snusdosor!
Jepp, senaste nytt i shoppen – grymma snusdosor från finska Icetool!
Hänger man på Instagram så kan man nog inte ha missat Icetooldosorna. Dessa har figurerat ett tag på diverse EDC-dumps och flatlays. Så när vi fick frågan om detta kunde vara något så var det inte särskilt svårt.

Att dessa skulle bli en del av butikens sortiment var det inget snack om – this is good stuff!

Snusa med stil!

Snusdosan är en grej som många med mig bär med sig varje dag, sann EDC. Ytterst få dosor är särskilt fagra att titta på, så varför inte göra allt lite roligare?
Med en snusdosa från Icetool så blir dosan helt plötsligt en accessoar, en väldigt välgjord sådan!

Röd Victorinox Cadet Slims.se-edition, TEC Accessories clip, Civtorinox Dual Sharpener och i mitten en röd Icetool The Can!
Bild: Slims.se
Röd Victorinox Cadet Slims.se-edition, TEC Accessories clip, Civtorinox Dual Sharpener och i mitten en röd Icetool The Can!
Bild: Slims.se

Dosorna är ytterst välbyggda, stabil o-ring håller locket på plats och håller snuset fräscht. Att dessutom ha ett gäng olika färger att välja mellan är alltid ett stort plus!

Olika varianter

Icetool har en stabil lineup med olika modeller och storlekar. Samtliga funkar till portionssnus – men nästan alla funkar även till lössnus (bortsett från modellen Tri Can som är för att man ska kunna dela upp olika portionspåsar eller mindre grejer). Så varför ha en stor bulkig dosa när man behöver ha en nerbantad EDC? Och varför ha en slimmad dosa när man känner att man behöver både mycket och ett lock för att kasta gamla prillor? Här kan man välja själv, och det är alltid najs!

Olika material

Dosorna finns i såvöl aluminium som i rostfritt stål. Till en början så har vi valt att endast ha varianterna av aluminium. Det är ett väldigt hållbart material och det har dessutom lägre vikt av rostfritt stål. Hur sortimentet kommer se ut framöver återstår och se, men som vanligt så är det inga problem att plocka hem något som en specialbeställning! =)

Icetool Slim blev snabbt en favorit

Modellen Slim blev snabbt en favorit!
Kan det bero på namnet?
Mja… det gjorde ju inte saken sämre iaf!
En riktigt smidig dosa att ha i fickan, låg profil och rymmer en hel dagsransion. Allt beror ju såklart hur man packar sin dosa. Men är man noga och verkligen lägger alla prillorna tight och på högkant så har iaf jag lyckats få ner en hel dosa utan problem

Icetool Slim i svart och Spyderco ManBug!
Bild: Slims.se
Icetool Slim i svart och Spyderco ManBug!
Bild: Slims.se

Icetool – funkar till mer än bara snus

Grundtanken är att dessa dosorna ska användas till snus, men funkar såklart lika bra till massor med annat också!
Här är några förslag (och som vanligt är det bara fantasin som sätter gränserna):

  • superkompakt EDC-kit
  • mediciner, piller, plåster och annat som kan behövas i medicinsk väg
  • litet eldstartarkit
  • godis
  • hundgodis

Dosorna finns i shoppen NU!

Icetools snusdosor finns att klicka hem redan nu och du hittar alla varianterna HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *