VARNING! FALSKA RABATTKODER SLIMS.SE

Här har vi ett riktigt drygt inlägg om jag får säga det själv.
Drygt, men ack så viktigt!
Kör man en snabb Googling så finns MASSOR med sidor som håller på med rabattkoder. Slims.se är inget undantag, det dyker upp ganska omgående. Men det är inga rabattkoder – det är ren och skär bluff för att få in dig på en skräpsida. Där kan man råka ut för en massa reklam för mindre charmiga grejer. Man kan även på virus, trojaner och ransome ware där!
Så oavsett vad du googlar efter för rabatter, var försiktig – det som glimmar är inte alltid guld.

SÄLLAN VI KÖR KAMPANJER MED KODER

Det är sällan, på snudd till ALDRIG som vi kör någon form av rabattkampanj, särskilt inte någon kampanj där det används koder. Och det finns inte en chans i världen att det skulle kunna röra sig om en rabatt på 50%, nix pix!

Skulle det vara så att det finns en kampanjkod med Slims.se som avsändare så hittas den inte på någon obskyr sida man hittar på Google. En sådan kod skulle endast publiceras på vår officiella Facebooksida, officiella Instagramkontot eller att det står på shoppens förstasida. Skulle det vara någon annan sida som vi kör en collab med – då kommer det skrivas ut och verifieras här i bloggen i samma veva! =)

Man måste vara källkritisk

Att vara källkritisk är något som inte kan poängteras för mycket. Förr brukade man alltid säga att låter något för bra för att vara sant, då är det nog inte sant. Vi som använt internet i närmare tre sekel nu och generationerna efter oss är nog majoritet online. Att vi skulle klicka på en länk i ett e-mail eller DM är inte så troligt. Men på något vis så är man kanske lite mer godtrogen med att klicka på något som dyker upp när man söker i en sökmotor? Med detta skrivet – surfa med digital flytväst! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *