VARNING! FALSKA RABATTKODER SLIMS.SE

Det finns MASSOR med sidor som håller på med rabattkoder, men det är inga rabattkoder – det är ren och skär bluff för att få in dig på en skräpsida. Där kan man råka ut för en massa reklam för mindre charmiga grejer, man kan även på virus och ransome ware där!
En enkel Googling så får man upp en massa löften om rabatter, något som absolut inte stämmer!

SÄLLAN VI KÖR KAMPANJER MED KODER

Det är sällan, på snudd till ALDRIG som vi kör någon form av rabattkampanj med koder. Skulle det vara så, då är det endast genom vår officiella Facebooksida, officiella Instagramkontot eller att det står på shoppens förstasida. Skulle det vara någon annan sida som vi kör en collab med – då kommer det skrivas ut och verifieras här i bloggen i samma veva! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *