ORANGE SLIMS.SE VICTORINOX RAMBLER

Orange Slims.se Victorinox Rambler är nu verklighet och responsen är om än möjligt finare än vad jag vågade drömma om!! =)
Rambler som modell är en fantastisk kniv. Liten, men så otroligt bra på att lösa stora som små vardagsproblem. Det enda problemet den haft är att den inte funnits i roliga färger, men det har jag ju löst – för andra gången nu!

En av butikens signaturfärger

Det har nog varit svårt att missa att jag är tokig i orange, det har varit en återkommande färg i alla sammanhang som det varit möjligt. Färgen som nya Ramblern har är den som Victorinox kallar för Mango Tango. En pigg, men inte skrikig orange ton som ihop med gröna tillbehören pincett, tandpetare och lanyard blev en match made in heaven! Lätt att hitta, både i packningen och om den skulle vandra iväg själv när man är på tur.

Orange Slims.se Victorinox Rambler
Orange Slims.se Victorinox Rambler
Bild: Slims.se

Gröna skållorna utgångna

Som jag skrev för ett tag sedan så är alla gröna skållorna numera utgångna. Det som finns på lager ligger i shoppen tills alla är slutsålda. Väldigt tråkigt att man valt att lägga ner denna underbara färg. Men det är ju tyvärr ingen färg man använt på några produktionsknivar på en evighet. Att man inte använt färgen är för mig en gåta, den har ju varit minst sagt populär!
Hur som haver – den gröna Ramblern kommer göras så länge det lilla lagret av skållor till den finns… vilket är väldigt få nu!
Men än finns det chans att lägga vantarna på en sådan, so don’t snooze! =)

Orange Slims.se Victorinox Rambler finns i butiken nu

Första rundan av orange Slims.se-Rambler är precis fixad och upplagd i shoppen!
Antalet är ganska begränsat och många har redan flyttat till nya ägare, Men det är en variant som kommer finnas ett ta framöver nu!
För den som vill klicka hem en på studs så hittar ni den här HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *