Slims.se – sneakpeak av våra varumärken!

Nu får vi bjuda på en liten liten sneakpeak, iaf i textform!
Det har börjat ramla in en hel del kul prylar som ska fylla våra digitala hyllor inom en väldigt snart framtid! Just nu jobbbar vi stenhårt med att lägga in allting i systemen.
Det tar sin tid att mäta, väga, skriva och fotografera alla hyvens prylar, sjukt kul men sjukt mycket att styra upp!
Vi letar ständigt efter grymma grejer av grym kvalité och det handplockade sortimentet kommer växa efter hand. Men det finns ett par gobitar från vårt sortiment som vi kan avslöja redan nu, ett par favoritmärken och några nya bekantskaper.

Varumärkena vi startar med

Vi har med stor omsorg valt ut ett par varumärken som vi kommer starta med. Samtliga är välkända och med produkter som passar för såväl EDC som för friluftsliv. Dessa märken kommer vara i shoppen när det är dags att gå online i skarpt läge. Märken vi startar med är följande:

Yxor, knivar och tillbehör från Hultafors
Knivar och fickverktyg från Böker
Stormlyktor i flera färger samt olika tillbehör från Feurhand
Flaskor, termosar och tillbehör från Klean Kanteen
Ficklampor från Fenix
Outdoorknivar och tillbehör från svenska Casström
Tomahawks och verktyg från SOG

Snart slår vi upp dörrarna

Vi hoppas och räknar med att vara up and running inom ett par veckor. Det är mer än man kan tro trots att vi inte har någon fysisk butik. Ett helt nytt system att lära sig och så otroligt mycket som ska fixa med. I tanken känns det nog ganska lätt med att driva en webbutik. Men när man väl står mitt i det, från scratch… då blir man faktiskt ganska förvånad! Med lång erfarenhet från detaljhandeln så är det lite olika sätt man får piffa och pynta.

Ingen rast och ingen ro – back to work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *