Gerber Tri-Tip och Gerber Key Note

Åter igen så Verkar som vi nöp hem Sverigepremiären för ytterligare två nya produkter från Gerber, Tri-Tip och Key Note!
Både dessa knivar är bjässar, men på två helt olika vis som vi kommer att gå igenom här nedan!

Gerber Tri-Tip

En liten bjässe, Gerber Tri-Tip finns nu hos Slims.se!
Gerber Tri-Tip, en liten bjässe!
Bild från Gerber

Detta är ju en kniv man inte kan missa när den kikar förbi i Instagramflödet, en mini cleaver utan dess like! Gerber har till vår stora gläde tagit fram ett bra gäng med trubbnosade produkter den senaste tiden. Gerber Jukebox var vi först med och den har gjort stor succé. Innan dess var det Gerber Flatiron som kom, och detta är lite av Flatirons storebror. Tanken har varit att ta fram en kniv som funkar såväl i köket som ute i naturen. Och det är precis det man får när man köper hem en Tri-Tip, användningsområdena kommer nog bara växa ju fler som börjar använda cleavern! Tillverkad av rostfritt stål, rejäla tilltagen i sitt blygsamma format och med handtag av aluminium.
Ni hör själv, den tål att användas och är lätt att hålla ren! =)

Gerber Key Note

Key Note är en kniv med nyckelhållare, eller nyckelhållare med kniv? Du bestämmer!
Liten men ruggigt stabil, Gerber Key Note, fällkniv och nyckelhållare på samma gång!
Bild från Gerber

Är det en kniv med nyckelhållare, eller är det en nyckelhållare med kniv?
Detta lär det tvistas om till solen både går upp och ner igen… vi får nog enas om att den är både ock, beroende på vem man frågar! Key Note är en udda fågel, en väldigt kompakt, men på samma gång väldigt biffig kniv som med sitt klipp och nyckelring funkar utmärkt som nyckelsamlare med bonusfunktion!
Den främre eggen är till för att användas som skrapa, vilken den gör alldeles utmärkt då Key Note är så robust byggd att man verkligen kan ta i för att använda den!
Man har valt att gå mellan att kniven är en flipper och en vanlig traditionell nail clip. Flippern är tänkt att hjälpa till att få ut bladet, men inte fälla ut det hela vägen. En något udda halvlösning, men den funkar och man spar på sina naglar som annars brukar stryka med.

Re-stock av Flatiron, Mullet m.m

Utöver nyheterna så har vi även fått in ett gäng av Jukebox, Flatiron och fler av vår favorit Mullet! Vi har även fått in det asgrymma läderfodralet som funkar till bl.a MP600 Bladeless, Center Drive och flertalet andra multitänger!
Under nästa vecka hoppas vi får första laddningen av den efterlängtade Quadrant Bamboo. En kniv som har tydliga kusindrag med Jukebox, men något mer slick and slim.
Vi är ruggigt nyfikna på bambuhandtaget, detta har stor potential att bli en ny kul och prisvärd flipper!

Alla produkter från Gerber som vi har i sortimenet hittar ni HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *