Jodå, jag lever!

Jodå, jag lever! Men det var ett tag sedan jag skrev något här nu. Magiska formulan för att det ska bli något skrivet är egentligen inte så värst komplicerad, här är receptet:
Tid
Inspiration
Spark i baken = FLOW
Tid är något man tar sig, inspiration är dock inget som går att tvinga fram. Man kan sparka tills man blir skev där bak…. det blir ändå bara pannkaka. Men här kommer ett litet livstecken iaf – även om det inte är några kul bilder eller en förhoppningsvis givande recension tyvärr!

När livet kommer emellan

2023 var inget nådigt år, det ska gudarna veta. Ungefär allt som kan vara jävligt har varit jävligt på en och samma gång, på alla plan!
Att driva en liten shop som Slims.se är inte bara ett jobb, det är en livsstil – och jag älskar det! Tanken och ambitionen var ju att köra en blogg på alla cylindrar – go big or go home! Men ibland kommer livet emellan och då får man skala av. Avskalning är något som jag verkligen fick göra så hårt det bara gick ett bra tag nu. Att allt kring shoppen ska vara i ordning har varit prio ett, efter att få vardagslivet att funka Man brukar säga att cancer drabbar inte bara den som är drabbad, det drabbar hela familjen. Dessa orden är så iskallt stenhårda dom bara kan bli när man sitter i den båten, tro mig! Jag saluterar alla som tagit sig igenom cancerhelvetet. Jag saluterar alla som stått vid sidan om. Men min djupaste omtanke går till alla som står kvar där utan den man höll när och kär. För hur förberedd man än försöker vara och tror man är på att man en dag ska förlora en förälder så slår det undan ens ben. För när den dagen väl kommer – ingen pardon. För livet och döden är vi alla lika. I augusti förlorade jag min far, en sann gentleman och en riktig hjälte. Han var den som alltid fick mig upp i ringen igen. Han var den som aldrig lät mig kasta in handuken hur mycket benen än darrade. Sen står man där, utan världens tryggaste hand på sin axel när man behövde den som mest…

Mer än bara ett jobb

Något som jag inte hade kunnat ana när jag gick all in med att driva butiken i sin nuvarande form var alla jag skulle lära känna. Kunder har blivit vänner och några av dessa har jag haft den äran att komma riktigt nära inpå. Några umgås jag med IRL, några har blivit mina närmaste vänner. Ett bra gäng har jag aldrig haft den äran att träffa – än! Och det jag aldrig hade med i budgeten var hur overkligt det skulle bli när man lärt känna någon via sitt jobb går ur tiden. Det har tyvärr inte hänt en gång, i höstas hände det igen . Det kommer inte vara sista gången det händer heller. Otroligt sorgligt och otroligt surealistiskt – och det står så klart för mig att detta är det bästa beslutet jag någonsin tagit. I gott och ont så är detta så otroligt mycket större än att bara packa paket. Detta är en livsstil, min livsstil och det kommer ge såväl ljusa som nattsvarta minnen för livet! <3

Hopp om en ljus vår!

Avslutningsvis så får jag avsluta med lite hoppfulla ord. Våren är här, värmen kommer åter och med det livet. Med all förhoppning så ligger det jobbigaste i backspegeln, i alla fall just nu. Och nu är ju nu, det får man aldrig glömma – vi är här och vi är här NU!
Ett gäng bloggposter är påbörjade under såväl våren, sommaren, hösten som vintern. Och dessa kommer skrivas klart och publiceras såfort jag känner jag får lite flow. Något jag får säga att jag redan börjat vittra nu när detta minst sagt jobbiga inlägget är gjort. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *