FRILUFTSKANALEN REKOMMENDERAR FAT BEAR LEATHERCARE!

Som ni nog inte har missat så är det hög tid att ta fram serviceprylarna. Dags att få plagg, prylar, kängor och skor redo för den våta och tråkiga årstiden som står runt hörnet. För er som söker ett naturligt, effektivt och skonsamt sätt att få era läderprodukter som nya igen har vi goda nyheter. Svenska Fat Bear Leathercare verkligen ett märkte värt att kika närmare på. Ja, det är faktiskt inte bara läderprodukter som mår bra av detta. Det ryktas även om att det funkar finfint till såväl torr hud som yviga skägg. Detta är något som vi får be att återkomma om när vi får mer respons från våra kunder! =)

FAT BEAR LEATHERCARE – MADE IN SWEDEN!

Att det tillverkas efter gamla traditioner, med naturliga ingredienser och på plats här i Sverige gillar vi. Det är kanonskäl som vi tycker väger extra björntungt vid köp.
Produkten finns med eller utan pigment (Black), den sistnämnda har en underbar tjärdoft som för tankarna till skeppshandel och ger en härlig nostalgitripp (särskilt för den som jag som är uppvuxen vid havet).

Fat Bear Leathercare med Friluftskanalens emblem
Såhär ser Fat Bear Leathercare ut med Friluftskanalens emblem!

Våra kompisar på Friluftskanalen som vi skrivit som tidigare har många bollar i luften!
Förrutom att utbilda, tipsa om platser och aktiviteter så tipsas det även om prylar som gått igenom deras hårda tester. En av produkterna som man testas lite extra är just Fat Bear Leathercare som är ett fantastastiskt fett som har otaliga användningsomården där endast fantasin sätter gränser!

Fat Bear Leathercare Black med tjära!
Fat Bear Black, med ljuvlig skeppshandelsdoft!

Förrutom att ha skrivit en väldigt bra och ärlig recension som ni hittar HÄR så har Friluftskanalen även tagit fram ett snyggt emblem som grabbarna inte delar ut till vad som helst. Det känns riktigt fint att få sätta detta emblem på en omtyckt produkt i vårt handplockade sortiment!

Fat Bears lädervårdsprodukter finns i vår webshop Slims.se och ni hittar båda varianterna HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *