Victorinox Onyx Collection

Victorinox Onyx Collection, en av höstens mörka nyheter är här!
Spartan PS är en modell som vi har sålt ett tag nu, en riktigt häftig version av en klassisk fickkniv. PS står på polispectral och är en ytbehandling som ger det rostfria stålet en yta som går från svart till antracitgrått beroende på vilket ljus man har kniven i. Spartan PS har finns i två färger, vitt och svart. Nu har man tagit polispectral vidare till ytterligare två modeller, Signature Lite och bjässen Ranger Grip 55!

Victorinox Onyx Collection Ranger Grip 55, största modellen i Victorinox Onyx Collection!
Bild: Slims.se
Victorinox Onyx Collection Ranger Grip 55, största modellen i Victorinox Onyx Collection!

Här följer en presentation av modellerna och vi börjar med den minsta

Signature Lite Onyx

Signature är en av Victorinoxfamiljens småttingar på 58 mm. Detta är den storlek som man mest förknippar med Classic. Det som skiljer den från en Classic är att för det första att man skippat pincett som tandpetare. Istället har man en trycksatt bläckpenna som går att skriva upp och ner med. LED-ficklampa, alltid bra att alltid ha med sig en lampa i nyckelringen. Nagelfilen har fått ge vika åt en linjal som visar såväl centimeter som inches. Kniven, saxen och den lilla flatmejseln är dock som vanligt. Till sin Signature Lite Onyx får man en svart lanyard, allt förpackat i en lyxig presentlåda.

Slå en kik på Signature Lite Onyx HÄR!

Spartan Onyx

Spartan är en superklassiker i Victorinoxsamanhang. En smidig EDC-kniv som har det viktigaste och är i en den mycket handy storleken 91 mm. Onyxversionen har tre skillnader mot den tidigare Spartan PS:
En riktigt snygg och lyxig låda, lådan som denna skönhet verkligen förtjänar!
Svart tandpetare.
Svart pincett. Dock ej polispectral metall utan endast den del av plast som syns när pincetten sitter i knivens handtag.

Slå en kik på Spartan Onyx HÄR!

Ranger Grip 55 Onyx

Den största i Onyxkollektionen är Ranger Grip 55, en stor och rejäl fällkniv som funkar finfint i skogen! Det rejäla knivbladet är försedd med ett låsbart knivblad i form av en liner lock. Man har gjort en riktigt smäcker lösning på hur låset lossat, man har nämligen gömt det rakt framför näsan! Den vita Victorinoxskölden är det man trycker in för att kunna fälla in knivbladet.

Slå en kik på Ranger Grip Onyx HÄR!

Victorinox Onyx Collection finns att köpa från och med NU!

Samtliga knivarna finns just nu hemma på lager och är produkter som vi kommer att lagerföra framöver, välkomna till Slims.se – en ruggigt välsorterad Victorinoxbutik!

Dagens Instagrambild av den svarta besten Ranger Grip 55 Onyx!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *