VICTORINOX CADET SLIMS.SE EDITION

VICTORINOX CADET SLIMS.SE EDITION – nu är det ÄNTLIGEN dags!
Vi ville göra något eget, och vi ville göra det riktigt bra! Så valet var väl egentligen en no brainer – vi gör en egen Alox Cadet helt enkelt!
Många med oss har efterfrågat en svart Victorinox Alox Cadet, så nu är det ÄNTLIGEN tid för att göra slag i SAK – låt oss presentera VICTORINOX CADET SLIMS.SE EDITION!

PSSSST! Köper man sin kniv under förköpet så är det FRI FRAKT – inte dumt! =)

En lång väntan är snart över!

Att få sina egna knivar gjorda är något vi drömt om sedan vi startade. Många har velat ha en svart Cadet, tyvärr har vi inte kunnat fixa detta! Knivarna måste märkas och man måste beställa MÅNGA! Trägen är som bekant den som vinner, det är sedan gammalt. Det är inte dags för en… utan FYRA olika versioner att göra entré! Vi kommer här att presentera bilder på hur dessa kommer se ut, såfort vi har foton kommer dessa givetvis att adderas! Knivarna kommer att komma till Sverige i mitten av november och kommer skickas ut så fort det bara går.

Svart och mörkgön Alox Cadet

Att det skulle göras en svart Cadet var det inga tveksamheter kring, det är något som många med oss trånat efter i åratal. Silvrig Cadet i all ära, för att inte tala om årgångsversionerna där årets var helt underbar! Men svart är alltid svart, en proper och tidlös färg. Lägger man ihop det med idlös knivmodell kan ju inte mer än att bli perfekt (särskilt inte med vår snajsiga logga, haha)!

Men vi tänkte att det vore ju dumt att stanna där!
När vi ändå är igång så vi tänkte gå lite halvt om halvt bananas med hela fyra olika Cadeter!

Victorinox Alox Cadet - Svart Slims.se-edition!
Victorinox Alox Cadet – Svart Slims.se-edition!

Det var inte helt enkelt att bestämma sig över vilken den andra färgen skulle bli. Så istället för att chansa så ordnade vi en omröstning, världens bästa kunder fick bestämma! Den som vi själv såg som ett wild card stod överlägsen dom andra, den mörkgröna vann en jordskredsseger!
Så sagt och gjort, here it is:

Victorinox Alox Cadet - mörkgrön Slims.se-edition!
Victorinox Alox Cadet – mörkgrön Slims.se-edition!

Slims.se + EDCN

Vi ville även göra en grej med våra kompisar i EDC-forumet Echo Delta Charlie Network på Facebook! Så vi tog fram en riktigt läcker, limiterad version för att ära denna fina gemenskap. En EDCN-Cadet med ett ruggigt snyggt etsat blad med EDCN-loggan och Slims.se-loggan på baksidan!
Detta lär nog bli den kniven som kommer att få mest ficktid framöver för min egen del! =)

Victorinox Alox Cadet - svart EDCN/Slims.se-edition!
Victorinox Alox Cadet – svart EDCN/Slims.se-edition!

EDCN-utgåvan kommer även den att kunna köpas i såväl svart som i mörkgrön alox. Dessa knivar kommer att vara mycket limiterade, MYCKET! Det kommer endast göras så många som vi kommer att få in på förköpet. Inga extra kommer att göras, så här gäller det att vara med. Vill man vara med i en fantastiskt gemenskap och ha en högst ovanlig kniv så bör man slå till med såväl ett medlemskap (som är gratis) som en EDCN/Slims.se Cadet! =)

Victorinox Alox Cadet - mörkgrön EDCN/Slims.se-edition!
Victorinox Alox Cadet – mörkgrön EDCN/Slims.se-edition!

Förköpet är öppet NU!

Knivarna kommer att säljas som förköp och detta är öppet nu fram t.o.m 2020.09.28 . Våra egna svarta och gröna knivar kommer att finnas till försäljning framöver i shoppen. EDCN-versionen endast i så många som förbeställs under förköpet. Så vill man ha en grym kniv (och kanske ta och stoppa undan några exemplar i valvet) så är det dags att slå till ASAP!

Just nu ligger knivarna på förstasidan!

Svart Cadet hittar ni HÄR!

Mörkgrön Cadet hittar ni HÄR!

EDCN-versionen med färgval hittar ni HÄR!

Som vanligt hittar ni massor med limiterade godbitar, fickknivar, tänger, tillbehör, reservdelar och annat kul från Victorinox hos Slims.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *