Urban Fjellström

Tidigare i veckan kom det ett väldigt trevligt mail från en av Sveriges absolut mesta och bästa bloggare inom kniv, EDC och friluftsliv – Urban Fjellström!
Urbans självbetitlade blogg är en blogg som jag själv har besökt X antal gånger genom åren. Om man Googlar om knivar och utrustning så är den inte sällan i absolut topp i söklistorna. Och det är inte så konstigt att den rankar högt – den är kanonbra!!
Vad är det då som gör Urbans blogg kanonbra?
Jo, här ligger det både mycket tid och mycket tanke och reflektioner!
Väldigt välskriven, ärlig och djupdykande blogg som har ett väldigt informativt och mycket kul innehåll!

Slims.se får ytterst fint betyg!

Inte nog med en väldigt trevlig mailväxling, vi fick även bli ämne för ett väldigt fint och hedrande blogginlägg! Inlägget handlar om såväl EDCbloggen som Slims.se och vårt stora utbud av Victorinox, fantastiskt peppande! Om vi ska tråla internet så är det nog som så att det är första gången som någon skriver om EDCbloggen på sin på blogg – SÅ PEPPAT!

Det är svåra tider att driva ett litet företag, det ska gudarna veta. Både sett till konkurrens av jätteföretag och en darrande ekonomi i spåren av pandemin. Vissa dagar är det tufft, men efter ett sånt här fint inlägg så får man just den där energin som får en att kämpa på!

Urban Fjällström tipsar om Slims.se

Det superfina inlägget kan ni läsa HÄR!

Urban Fjellström – den gamla skolans bloggare!

Urban är av den gamla skolan, en av dom omutbara som inte kräver något för att skriva om företag! Inläggen är från hjärtat, det lyfts både bra och dåligt – precis som det ska vara. Det är precis den formen av bloggar som blir intressanta att följa under längre tid. Det skapar engagerade läsare, något av det svåraste som finns. Urban lägger tiden att kommunicera och hjälpa läsarna med sina funderingar kring både inlägg och spin offs som naturligt blir en del av en välskriven djupdykning. Det är grymt att han är så engagerad, genuint intresserad av både prylar och följarna! Urban är även väldigt noga med att poängtera att han gör allt av egen fri vilja, utan någon ersättning. Det är helt bananas att man ska behöva skriva ut det i klartext i dessa tider, men Urban är som sagt av den gamla skolan – I love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *