NALGENE SUSTAIN

Nalgene Sustain heter Nalgenes nya serie vattenflaskor. En serie där man satt återbruk och miljön i fokus! Sustainserien består av vattenflaskor med 50% återvunnet material, väldigt trevligt tycker vi! Dessa flaskor började dyka upp under 2020 och nu har man beslutat sig att delar av sortimentet kommer att bytas ut till Sustainflaskor. Förhoppningsvis är detta början på att hela deras sortiment byts. I första skedet är det dom vanligaste färgerna av Wide Mouth och Narrow Mouth man satsat på. Vi hoppas såklart även att det kommer komma lite helt nya färger att välja på.

SÄLJSTART UNDER VÅREN 2021

Som nämndes i inledningen så kom första Sustainflaskorna redan under hösten 2020. Vi var tidiga med att plocka hem dessa, först i Sverige faktiskt! Men började med endast färgen Aubergine. Man arbetar nu för fullt med tillverkningen och man räknar med att det börjar dyka upp fler Sustainflaskor i Sverige under mars månad 2021. Detta innebär alltså ett glapp under tiden man får fram nya och äldre flaskor fasas ut. Äldre flaskor har man inte re-stockat under våren. Så det börja bli lite dåligt med flaskor som ligger på lager… så är det ett akut sug efter en Nalgeneflaska så bör man nog göra slag i sak. Även om man inte känner att törsten är enorm nu, så är en stabil vätskenivå alltid viktig. Oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter så måste man få i sig vatten. Både människa som husdjur.

Nalgene Sustain WM 1 Liter Aubergine
Bild: Nalgene
Nalgene Sustain WM 1 Liter Aubergine
Bild: Nalgene

NALGENE SUSTAIN FÅR ETT NÅGOT HÖGRE PRIS

Det är ganska lustigt det där med återvinning, att det är dyrare än att använda helt nytt råmaterial. Men det kan definitivt vara värt det, för vår naturs resurer är ju inte oändliga. Det är även en given sak att man ska ta hand om det man har. Det kommer alltså bli en höjning av inpriserna, vilket kommer märkas lite grann på utpriserna. Men vi kan lova att man får en riktigt fin produkt för pengarna.

Samtliga Nalgeneflaskor hos Slims.se hittar ni HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *