Vad EDCar folk egentligen?

Ja, vad EDCar folk egentligen?
Det är en fråga som många med mig som är i denna svängen nog fnulat på.
Vissa av oss har nog fnulat mer än en gång, det är dags att få svar!
Jag har ju av förklarliga skäl ganska bra koll på vad som köps… men vart hamnar det egentligen?
Vem är mottagaren och vad gör denna till vardags?
När denne personen inte jobbar, vad hänger med i fickan då?
Är det mer än jag som råkar i kul situationer och löser biffen med en SAK?

Lika bra att försöka ta reda på detta en gång för alla!

Nyfiken som man är så har jag fnulat på detta ett bra tag… alldeles för länge om jag ska vara ärlig. Jag tänkte tanken redan när jag startade bloggen, men sen kom det massa annat mellan. Men jag brukar tro att allt som inte sker det har en mening, att tiden brukar bli mogen när den är… ja, mogen! Så nu är det dags, det är dags att kolla vad folk har med sig. Bbåde på jobb och på sin fritid! Så nu kör vi igång en intervjuserie på temat Everyday Carry – vad EDCar en *stoppa in valfritt yrke

Hur går detta till då?

Jag har lärt känna ganska många av mina kunder, vissa mer – vissa mindre! Mycket av bekantskapen är genom forum och så har vi chattat en del. Men jag har även haft turen att träffa ett bra gäng IRL också, sjukt kul!
Och jag hoppas innerligen att jag ska få den äran att träffa ännu fler av er i verkligheten. Det där förbannade Coronaviruset har verkligen ställt till det rejält när det kommer till att umgås som folk, med folk.

En hel information har utbytts och man vet ju lite grann om ganska många, men långt ifrån allt. Upplägget för detta lilla projektet är som sådant, jag har satt ihop ett par frågor som jag tyckte kunde vara kul att få svar på. Och som sista fråga så är det en fråga som intervjuoffret undrar om mig!!!
Ska bli sjukt kul att få reda på vad folk fnular på om mig och mina prylar!

Vad EDCar folk egentligen – vi börjar med Seved!

Först ut att nappa på detta projektet är knivmakaren och lastmaskinsföraren Seved Hjelm!
Så nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *