Vad EDCar en grävmaskinist?

Vad EDCar en grävmaskinist om dagarna?
Dagens gäst i EDCbloggen är Danne Lagerberg, den lajbans killen bakom YouTube-kanalen Fatman’s Adventure! Danne och jag känner varandra genom X antal kniv och EDCforum och jag är ett stort fan av hans YouTube-kanal. Det är sjuk kul med personer som verkligen bjuder på sig själv och gör allt med glimten i ögat, något som verkligen The Fatman gör på sin kanal!

Jag lämnar över tangetbordet till Danne och börjar med en kort presentation!

Namn: Danne Lagerberg
Yrke: grävmaskinist
YouTube: Fatmans’s Adventure
Instagram: fatmans_adventure

Vad gör du om dagarna och vad EDCar du på jobb?

Jag jobbar som grävmaskinist om dagarna. Men jag är även en gift trebarnspappa som på fritiden försöker köra min Youtubekanal Fatman’s Adventure där jag pratar om EDC och friluftsprylar men tillbringar även en hel del tid som fotbollsmålvaktstränare. 

På jobbet har jag alltid med mig min EDC-väska som är en Nutsac Tacsac13 och den innehåller det mesta från verktyg till värktabletter. Men i fickorna finns alltid en fällkniv, en penna och en ficklampa. 

Klassisk Write Light Slice!
Bild: Danne Lagerberg
Klassisk Write Light Slice!
Bild: Danne Lagerberg

Vad EDCar du när du är ledig?

När jag ej jobbar så brukar jag bara flytta över mitt EDC från jobbyxorna till de privata.

Vad är din favoritpryl?

Min favoritpryl är nog egentligen min ToolCheck Plus, men då den är i väskan o ej i fickorna så skulle jag säga min Spyderco Shaman. Det är en rejäl fällkniv som klarar det mesta och den har micartahandtag. 

Spyderco Shaman + Fatmans egna hank!
Bild: Danne Lagerberg
Spyderco Shaman + Fatmans egna hank!
Bild: Danne Lagerberg

Har du någon pryl som du inte trodde du skulle använda men som blivit en riktig favorit?

Jag tyckte länge o väl att en Prybar va otroligt onödigt och jag fattade inte varför man skulle ha en. Men efter att ha skaffat en så blev det snart några till av olika tillverkare. Ett otroligt användbart verktyg som funkar till mkt mer än man tror. Min favvo är Zach Woods (ZW) pry n pop. 

Good stuff - pry bar från Lynch!
Bild: Danne Lagerberg
Good stuff, självklart en SAK – pry bar från Lynch!
Bild: Danne Lagerberg

Vad är ditt bästa/värsta eller roligaste minne när du har haft användning för dina prylar?

Mitt värsta minne vid användning måste vara när jag hade fått punktering en höstmorgon och det var riktigt mörkt. Jag hade min ficklampa, Fourseven med magnetisk baksida så den gick att sätta på bakskärmen så jag fick bra ljus när jag skulle hålla på. Men när jag sedan var klar för dagen och kom hem så insåg jag till slut efter mycket letande att jag måste ha glömt lampan på marken när jag plockade ihop allt och att någon hade tagit den. Otroligt surt o jag var riktigt bitter då det var en rejält bra lampa som även va sjukt snygg i titan. 

Vad står på önskelistan i EDC-väg?

På min önskelista så står det en GiantMouseKnives Ace Grand. Den är ruggigt snygg och villhöverbegäret är otroligt stort. 

Drink Slice Write!
Bild: Danne Lagerberg
Drink Slice Write!
Bild: Danne Lagerberg

Har du någon fråga du skulle vilja ställa om mig?

– Har du några framtidsplaner på att utöka Slims.se till en ännu större plats för EDC-prylar genom att bli återförsäljare av ännu mer saker som är populära?
– Det kan jag lova! Sortimentet kommer absolut att växa framöver, på alla håll och kanter! Planer finns det gott om, hoppas att kunna sätta ett par riktigt kul projekt i rullning senare i höst… men mer om det kommer jag avslöja när jag har något konkret att visa upp! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *