Victorinox Limited Edition Alox 2023

Victorinox Limited Edition Alox 2023 är avslöjad!
Förra årets kulör (Thunder Gray) var faktiskt omöjlig att gissa, så i år är jag lite mer nöjd. Jag trodde att det skulle bli en grön kniv i år, och det får man väl ändå säga att detta är, typ.
Årets färg heter Electric Yellow och är en riktigt pigg och snajsig kulör som man nog kort och gott skulle kalla för limegrön här i gamla Svea!

Samma modeller som förra året

Som tur är så har man inte hittat på några konstigheter i år!
Precis som förra årets Tiger Orange så är det följande tra storlekar som LE 2023 kommer i. Från störst till minst:

Hunter Alox Pro
Pioneer X
Classic

Hela gänget i färgen Electric Yellow
Bild: Victorinox
Hela gänget i färgen Electric Yellow
Bild: Victorinox

Hunter Alox Pro försvinner från ordinarie sortimentet

Hunter Alox Pro är en av modellerna som försvann från sortimentet nu vid årsskiftet. Men till skillnad från alla dom andra modellerna som listades då så lever Huntern vidare i årets limiterade gäng. Men om detta blir sista som modellen finns med i den limiterade line upen det får vi nog vackert vänta med att få till svar först nästa år.

Victorinox Limited Edition Alox 2023 kommer i slutet på mars

Årets aloxknivar släpptes officiellt i slutet av februari. Men när den kommer till Sverige är det ingen som riktigt vet, men som det ser ut här och nu så kommer första laddningen i månadsskiftet mars/april. Förra årets knivar blev rejält försenade. Vad det berodde på var det ingen som kunde svara rakt ut på. Sverige är inte direkt först i kö, tråkigt men sant. Men det verkade även som att det fanns någon form av hick up i produktionen… men det som dock är solklart är att Slims.se är första butiken att sälja LE alox 2023, en tradition som många med oss är riktigt glada över! =)

Alla limiterade knivarna som vi säljer hittar du HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *