Gerber multiverktyg hos Slims.se

Sortimentet med verktyg och multiverktyg från Gerber växer ständigt!
Att ha Gerber i Slims.se sortimentet var en självklarhet, det är svårt att få mer prisvärda, beprövade grejer för pengarna är Gerbers.
Det amerikanska märket har producerat stryktåliga verktyg för otaliga ändamål sedan 1939, en erfarenhet som märks. Deras multitänger är en återkommande produkt som nämns i militära sammanhang världen över – ett viktigt erkännande!

EDCbloggen.se Gerber Multitools Slims.se
Ett urval av Gerberverktygen som finns på Slims.se

Gerber som Everyday Carry

Det är kanske inte alla som trivs att knalla runt med en fullsize Gerber Truss multitång 24/7. Med en så pass stor tång med hela 17 funktioner så har du massor med möjligheter att lösa massor av problem på ett enkelt och effektivt vis. Fördelen med en så pass stor tång är att man har ett helt annan vridmoment och styrka i greppet. Är det tämligen oömma uppgifter man har att göra med så är en tång ganska oslagbar när ens verktygsarsenal är begränsad.

Men det finns väldigt kompetenta multiverktyg och tänger i markant mer blygsamt format. Bara för något är litet så behöver det inte betyda att det inte kan lösa tuffa uppgifter. Oavsett storleks är en tång en väldigt bra backup och säkerhetpartner.
Med den kan man flytta på både varma, kalla, vassa, kontaminerade och smutsiga saker.
Minstingen Gerber Dime är en tång som ryms i nyckelknippan, har 10 funktioner och är ett utmärkt exempel på något vi kör hårt med på Slims.se – LITEN MEN TUFF!

Kort och hårt sammanfattat – Gerber som Everyday Carry är prisvärt och pålitligt!

Gerber Curve – ett minimalt verktyg med karbinhake

Gerber Curve är ännu mindre, och här försvinner tångfunktionen. Att Curve har en liten karbinhake gör den väldigt lätt att ta i och ur nyckelknippan. Detta är väldigt bra när man t.ex. ska ut och flyga. Annars har Curve en imponerande samling för sin minimala storlek av endast 8,9 cm!

Gerber Defender – en stenhård pryljojo

Historierna om dyra prylar som ligger på sjöbotten finns det ett par för många av, även om några är hysteriskt bra! =)
Gerber Defender är en stenhård pryljojo, byggd för att hålla reda på dina dyra verktyg, nycklar och ficklampa!
Det är inte bara smart, det ökar även säkerheten vid arbete på hög höjd.

Gerber Shard och Gerber Mullet – pry bars!

Vill man ha ännu mindre Gerberprylar i fickan kan man nöja sig med en pry bar!
Här har vi valt att ta in två varianter, båda ganska snarlika i storlek och ryms i nyckelknippan. Det handlar om Gerber Shard och Gerber Mullet (som vi skrivit om här).
Här tappar man tången, men har ändå ett väldigt bra verktyg som har oanat många användningsområden.

EDCbloggen.se Gerber Shard hos Slims.se
Mini pry bar från Gerber – SHARD!
Foto: EDCbloggen.se

Gerber Pack Hatchet – miniyxan!

Senaste produkten vi fått in i sortimentet hos Slims.se är den väldigt kompakta Gerber Pack Hatchet, en miniyxa för lägerplatsen! Stor som en hammare, gummerat grepp och fin tyngd gör detta till ett väldigt kompetent verktyg med optimal kontroll. Som en uppskattad bonus levereras yxan med ett rejält nylonfodral som gör den säkrare att transportera och bära.

Växande sortiment av Gerbers multiverktyg

Sortimentet med Gerbers verktyg kommer att växa med fler modeller under sommaren. Bland annat kommer vi att få in Gerber Mp600 Bladeless, klassikern i en knivlös version. Denna har fördelen att den kan bäras i miljöer som av olika anledningar inte tillåter att man bär kniv.
Denna kommer att hårdköras som min egen EDC i sommar, mer än pepp skulle man kunna säga! Vi kommer att återkomma med en fördjupning så fort den finns i lager.
Till hösten kommer det fler spännande modeller och helt nya produkter som vi ser fram emot på både EDCbloggen.se och på Slims.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *