MASSOR MED NYTT!

Massor med nytt har landat och finns uppe på Slims.se!

Shoppen växte med ett brak idag, massor med påfyllt av sånt som varit slutsålt och massor med NYTT! Ett gäng nya varumärken, så som:
Griffin Pocket Tool
Atwood Rope MFGI
QSP Knives
Ka-Bar
Ontario
Otter-Messer
Rite In The Rain

Slims.se - MASSOR med nyheter!
Ett urval av det senaste som tillkommit i sortimentet!
Bild: Slims.se

Paracord

Vi har fått hem ett gäng finfina färger och mönster av kvalitéparacord från amerikanska Atwood Rope MFGI, både 550 och 275 – fler färger kommer! Kom även paracord från Marble, tillverkat för att följa och uppfylla arméstandard – riktigt heavy stuff med andra ord! Önskemål om färger? Hör av er, vi fixar! =)

Knivar, både fällknivar och fastbladare!

Klassiska märken som Ka-Bar och Ontario, två varumärken som borgar för kvalité och tillförlitlighet. Ka-Bar är en av amerikanska arméns legendariska leverantörer, vi inleder med att sälja USMC Fighter! Detta är en modell som blivit en ikon, en armékniv som ni nog känner igen från flertalet serier och filmer.
Ontario är också ett amerikanskt märke, även om man låter mycket av sin tillverkning ske i andra länder. Det är svårt att få mer ”bang for the buck” än med en RAT I eller RAT II som EDC-kniv! Finns i flertalet material och färger, vi tar gärna hem fler – bara hojta! Utöver dessa så kom det även knivar från Otter-Messer, Real Steel, CRKT och QSP Knives.

Vädertåliga anteckningsblock från Rite In The Rain

Rite In The Rain är även det ett amerikanskt varumärke, känt för sina väldigt tåliga anteckningsblock! Med en Rite In The Rain Mini så spelar det ingen roll om regnet öser ner, det funkar att skriva på oavsett väder och vind. Tillverkat av ett mycket tåligt material som inte trasslar sönder trots det är dyblött. Ett smart och pålitligt sätt att alltid kunna skriva ner sina idéer eller kunna lämna ett meddelande som inte regnar bort!

Massor med nytt i form av ett gäng nya och nygamla EDC-verktyg!

Griffin Pocket Tools finns från minstingen Mini och upp till den rejäla Griffin Pocket Tool Xl. Från CRKT fick vi hem både Snailor, Snailor Small, Viva, K.E.R.T. och storsäljaren Pryma. Adventure Tool från HexFlex, svart Gerber Mullet och även blå och Coyote Brown Shard!

Massor med nytt – men även massor med påfyllt!

Massor med nytt blev det, men vi har även fyllt på med mer Victorinox (kommer än mer inom kort), Gerber, Nalgene, UCO m.m! Vi försöker att ha det mesta hemma, men ibland dröjer det lite. Det går alltid att plocka hem prylar efter önskemål, så var inte blyga med att höra av er – vi brukar kunna lösa det mesta! =)

Alla nyheterna hittar ni just nu på förstasidan, så slå en kik och unna dig nått kul från shoppen – WWW.SLIMS.SE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *