GRIFFIN POCKET TOOL!

Ett av varumärkena som vi numera stolt säljer är amerikanska Griffin Pocket Tool! Vi har haft ögonen på detta märket i flera år, och nu blev det då äntligen dags – som första butik i Sverige dessutom!

Minstingen Griffin Pocket Tool Mini i mässing, en av våra favoriter!
Bild: Slims.se
Minstingen Griffin Pocket Tool Mini i mässing, en av våra favoriter!
Bild: Slims.se

Och det är bara till att konstatera – GRIFFIN POCKET TOOLS ÄR LIKA BRA SOM VI HOPPADES PÅ!
Riktigt fint gjorda, finfina detaljer, rejäla doningar som ligger kalasfint i handen. Är du på jakt efter en grym pry bar som är så nära en custom man kan komma – då är detta något du ska slå en närmare kik på!

Olika storlekar – olika material!

Griffin Pocket Tool kommer i följande storlekar, från minsta till största:

  • GPT Mini – Minstingen, men ack så biffig med en tjocklek på hela 5 mm! Finns i rostfritt stål, mässing och titan.
  • GPT – standardstorleken som är den modell som nog gemene man förknippar med märket! Finns i rostfritt stål, mässing, koppar och titan.
  • GPT XL – Den största modellen av fickverktyget, då vi befinner oss i Sverige så har vi valt att plocka hem modellen som heter Metric! Finns i rostfritt stål och i titan!

Vi har klämt på alla storlekarna och materialen och allt handlar väl precis som vanligt om tycke och smak. Det finns för och nackdelar med alla material, det man måste ha i åtanke är att såväl mässing som koppar är lite mer känsliga för att användas tufft. Det är lite mjukare material som inte pallar lika mycket som stål och titan. Sen är det den ständiga vattendelaren med patina och oxidering. Jag personligen ÄLSKAR både mässing och koppar, det blir bara snyggare ju mer man användar det… men jag har full förståelse för alla som inte gillar ”levande” material.

Vi plockar gärna hem efter era önskemål!

Hittar du inte vad du söker? Vi plockar mer än gärna hem andra modeller och i andra material än gänget som ligger i shoppen. Det gäller givetvis alla varumärken som vi är återförsäljare för. Och hittar ni inte alls det ni söker, hör av er!
Vi har ett finfint kontaktnät och kan vi bara få upp ett spår så brukar vi kunna lösa det mesta! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *