Urbans Fjellströms EDC-blogg!

Att jag är att ett stort fan av Urban Fjellström har nog ingen missat vid det här laget.
Han driver sedan jättelänge den populära bloggen Urban Fjellström där han delar med sig av såväl tips som utvärderingar och tankar. Förrutom bushcraft och prylar så har han även ett genuint teknikintresse. För ett tag sedan fick jag ett väldigt kul mail från honom, ett nytt sidospår har sett dagens ljus!
Eller rättare sagt, ett helt eget sidospår på favoritämnet – Urbans Fjellströms EDC-blogg!
Urbans genuina intresse för smarta prylar, kul gadgets och fiffiga vardagsverktyg har alltså fått en helt egen blogg, URBAN EDC!

Urban Fjellströms EDC-blogg, snajsig, enjkel och talande logga!
Urban EDC’s nya logga!

Urban är inspirerande på många sätt!

När jag känner mig seg och oinspirerad så brukar jag sätta mig och läsa ett gäng av Urbans inlägg, såväl nya som lite äldre. Det är en konst att skriva, och det är en passion! Och det märks så tydligt när det kommer från hjärtat. Och det märks tydligt när det handlar om något som verkligen intresserar den som skriver. Det är inte alltid ros, det är även ris och det finns alltid en grundlig förklaring till när något inte är bra. Det är precis sånt som jag själv vill läsa, den osponsrade och osminkade sanningen! Och just att slippa den sponsrade ”sanningen” är inte helt lätt alla gånger, men det kan jag garantera att man gör i detta fallet!

Från mig är det lite glesare mellan inläggen

Att skriva för att skriva funkar inte för många (inklusive mig själv). Jag måste ha feeling, särskilt när det handlar om mina egna tankar. Jag vet att Urban inte skriver varje dag heller, man kan ju som tur är ställa in när ett inlägg ska publiceras. Det är en sak att få ett givet ämne man ska uttala sig om, som ett jobb. Men när det kommer till den egna texten så låter jag hellre bli än att pressa fram något. Om jag inte själv känner det är läsvärt lär ju ingen annan känna det heller. Det har varit lite väl mycket som stulit såväl tid som fokus den senaste tiden. Mycket jobb på alla plan, det är så det är att driva ett litet enmansföretag. Men just idag känner jag faktiskt att jag är ikapp med det mesta! Men helt klar blir man ju aldrig – på gott och ont!

Med all förhoppning kommer det lite såväl nytt som kul från mitt håll snart!

Mitt senaste inlägg handlade om prepping och om oroligheterna i vår omvärld. Oroligheter som tyvärr inte löst sig och inte ser ut att lösa sig inom en överskådlig framtid heller. Det gör minst sagt ont att se vad som händer i Ukraina. Många med mig känner nog igen sig i en överkonsumtion av nyheter och ett frenetiskt uppdaterande av nyhetssidor. Man vill veta allt, men samtidigt måste man vara närvarande i sitt eget liv också. Det är lätt att man sätter all fokus på allt runt omkring… vilket kanske är fint på ett sätt.
Men man får aldrig glömma bort sig själv, och att leva sitt eget liv!

Jag har faktiskt ett par inlägg in the making, så tappa inte hoppet!
Det kommer ett helt vanligt EDC-inlägg inom kort, promise! <3

Ett svar på ”Urbans Fjellströms EDC-blogg!”

  1. Jag tackar och bockar för dom trevliga orden. ❤️
    Det är alltid trevligt att någon uppmärksammar vad man gör och nu verkar jag ha fått ordning på alla hemsidor så att jag kan fortsätta skriva. Det var varit mycket fix och tjorv i bakgrunden som gjort att inläggen inte duggat så tätt som dom brukar.

    Nu hoppas jag att dom produkter jag väntat så länge på att skriva om äntligen ska få läsas. 😊

    Ha en riktigt bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *